Régóta foglalkoztat az a különös dolog, hogy amikor akciózásról van szó, igen gyakran egypiros csillagszerű buborékban elhelyezett fehér akció feliratot alkalmaznak figyelemfelkeltő elemként. Honnan ered a piros akciós kép legendája? Megpróbáltam utánajárni..

Nem vitás, hogy a Google irányába kell többek közt elindulnunk. A képkeresés funkciót normális webdesign meló esetén eszünkbe sem jut használni, de ha a főnök 5 percen belül kéri a bannert, vagy olyan helyre kell, ahol a kép kicsiben jelenik meg, és lényeg a figyelemfelkeltés (pl. etarget hirdetés, wap stb.), mi sem egyszerűbb, mint az első képtalálatot kontrolcézni. Ha van még 3 percunk, akár saját anyagot is létrehozhatunk ennek mintájára.

De melyik oldal akciós képe iránt van ilyen nagy bizalommal a Google? A kép bizony a racingtech.hu weboldal akciós termékek oldalán szerepel, akiknek ezúton is gratulálunk!

A képet jómagam is számos helyen láttam már: t-mobile wap portál, etarget hirdetések..
Ti is? Ha igen, írjátok meg! kontrolce [kukac] gmail [pont] com

A bejegyzés trackback címe:

https://kontrolce.blog.hu/api/trackback/id/tr472055541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása