Orrlopás keleten

2010.06.09. 16:18

Újabb autós koppintás következik a Kontrolcé életében. Amikor 2008 végén olvastam az új Lexus RX-ről, sőt, láttam a képeit is, rögtön elszörnyedtem. Mára kezdek megbarátkozni vele, mármint a kinézettel, a kategóriával valószínűleg soha nem fogok. Ahogy azt egyik kedves megrendelőnk (hölgy:) is megerősítette, az RX-400h összkerékhajtása szinte haszontalan, belseje pedig egy kis család igényeit sem elégíti ki.

Na de térjünk vissza a kontrolcé effektusra. Ugyanis Lexus-ék nyugati szomszédjának legnagyobb autógyártója, a KiaMotors 2 hónap múlva a Sorento első képeit hozta nyilvánosságra, majd egyre jobban megismerhettük a típus külsőjét. Nyilván két hónap alatt nem lehet ilyesmit lemásolni, azonban maga az alapötlet, vagyis a lámpák és hűtőrács alkotta egység hasonlósága igen nagy véletlent feltételez. Már ha van ekkora...

Mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://kontrolce.blog.hu/api/trackback/id/tr622069261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása