Logó lopás, vagy véletlen?

2010.06.16. 22:32

Egyre nehezebb eredeti ötletet felvillantani logó ügyben. Mégis miért? Ennek több oka is lehet, hiszen egyre ugyanolyan hatások érnek minket, trendek befolyásolják hasonlóan ízlésünket, és a legbanálisabb ok: egyre több logó van..

Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nincs még számtalan eredeti, új ötlet, ami kiaknázatlan. De milyen kellemetlen lehet az, amikor vadonatúj logód hasonmását megpillantod valahol, miután már bevezetted és legyártottad az összes arculati elemet, egy csomó pénzt öltél bele.

 Úgyhogy mielőtt végleges döntést hoznál logóddal kapcsolatban, ne felejts el körbenézni, keresgélj akár képkeresővel is, hiszen van esélyed, hogy szerencsés leszel, és megtalálod azt, aminek később nem örülnél. Ha van miből, megfizethetsz egy nagyobb tapasztalattal rendelkező, és nagyon sok logót ismerő céget is, akik segíthetnek megbizonyosodni logód egyediségéről.

A lopás persze egész más kategória, hiszen a logó egy vállalat egyediségét is hivatott bemutatni. Ha már ekkor másolunk, az bizony elítélendő.

 Nézz még több hasonló logót itt!

Te is láttál már nagyon hasonló logókat? Oszd meg velünk! kontrolce[kukac]gmail[pont]com

A bejegyzés trackback címe:

https://kontrolce.blog.hu/api/trackback/id/tr572087620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása