Mennyire single ez a frame?

2010.07.02. 15:34

Az autóknál nem csodálkozunk, amikor egy-egy új ötlet divatként elterjed az autógyártók közt, gondoljunk csak a nappali ledes menetfényre. Norbi egy hasonló jellegzetességről ír beküldött cikkében:

A minap éppen munkába tartottam, amikor szembejött velem egy sportos piros autó. Messziről meg voltam győződve róla, hogy egy 5-ös Golf GTI-vel van dolgom, de amikor közelebb jött, kiderült, hogy 'csak' egy Swift Sport az autó. Bár a lámpájuk különböző, a középső rész, és a kötény messziről alig megkülönböztethető.

Bár nem teljesen single frame az autók eleje, erőteljesen hajaznak rá. Rajtuk kívül még mások is sokan használnak hasonló megoldást elöl, pl. a Mitsubishi, csak náluk felfelé keskenyesik ez a rész.

A bejegyzés trackback címe:

https://kontrolce.blog.hu/api/trackback/id/tr732125482

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Neurotikus lakásnemvevők enciklopédiája: A paranoid nemvevő 2010.09.06. 11:13:14

A paranoid nyilvánvalóan a sötét oldalon áll. Gennyes és kész! És igen, van legalább egy bibircsók az állán, szőrszál-szökőkúttal a közepén.A kőkorszaki paranoid szívesebben meózza a lakást telefonon, a virtuális nem az ő homokozója. Vérbeli digitális ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása